Lista 5 Praf contra hemoragiei

Lista 5
(Praf contra hemoragiei): - Se foloseşte contra hemoragiei şi ciclurilor lungi, etc.

Se macină fin: o lingură de Cafea (boabe) – Coffea arabica (granum) prăjită, o lingură de Seminţe de ChimenCarum carvi (semen), o lingură de zahăr pudră - dulcis/sugar raffinatus, 1/4 lingură de Scorţişoară (coajă) – Cinnamomum zeylanicum (cortex), 1/6 lingură de CuişoareSyzygium aromaticum după care se amestecă cu 3 linguri de sare dură vracsal asper, (sarea nu se macină).

Consum: Se ia o linguriţă rasă de praf la fiecare scuipat de sânge, sânge din nas, ureche, scaun sau urină şi se bea un pahar de lapte - lac, fiert si răcit, la temperatura camerei. Se ia de asemenea ori de câte ori se simte în gură gustul specific de sânge-sărat (semn că undeva în organism se va declanşa o hemoragie internă).

Alte indicaţii: Praful se ia şi în cazul ciclului mai lung de 3 zile (72 de ore). Se ia o linguriţă rasă de praf şi se bea un pahar de lapte. Dacă după o oră ciclul nu s-a oprit se mai ia o linguriţă rasă de praf şi se bea un pahar de lapte. Dacă ciclul nu s-a oprit se ia a-3-a, apoi a-4-a. Mai mult de 4 linguriţe nu se iau într-o zi. A-2-a zi se ia din nou până la oprirea ciclului. Dacă ciclul se opreşte nu se mai ia praf.